Welcome image

Hei!

Olen äiti kahdelle suloiselle lapselle. Olen valokuvaaja ja ihmettelijä. Vapaa-aikana viihdyn luonnossa retkeillen tai hevostallilla.

Tunne ja aitous ovat valokuvieni tärkeimpiä elementtejä. Epätäydellisyys on kaunista. Kaikki ei mene useinkaan niin kuin suunnittelee ja siinä piileekin elämän ihanuus. Tämä pätee myös kuvauksissa pienten lasten kanssa. Lähestymistapani valokuvaukseen on aito ja utelias. Haluan valokuvieni kertovan tarinaa teistä kauniilla, ajattomalla ja merkityksellisellä tavalla.

Olen erikoistunut lasten ja perheiden valokuvaukseen. Siitä huolimatta kuvaan paljon muutakin. Muotokuvaus on suuri intohimoni ja lemmikkikuvaus on se mistä koko innostukseni valokuvaukseen sai alkunsa. Persoonallinen brändikuvaus pienyrityksille sekä tuotekuvaus kuuluvat myös palveluihini.

En malta odottaa, että pääsen luomaan kauniita valokuvia yhdessä teidän kanssa!

Luonnollinen, aito ja ajaton

Kuvaustyylini kulmakiviä ovat luonnollisuus, aitous ja ajattomuus. Haluan tallentaa teille valokuvia, joiden tunnelmaan voitte sukeltaa vielä vuosienkin päästä. Pyrin tallentamaan yhteiset hetket mahdollisimman kauniilla ja ajattomalla tyylillä.

Kuva: Wesart Hanna Mulli