Vastasyntyneen kuvaus

Vastasyntyneen kuvaus Oulu

Luonnollinen ja ajaton newborn -kuvaus

Valokuvaan teidän perheen ensimmäiset yhteiset päivät hellin ottein hyvin luonnollisella ja ajattomalla tyylillä.

Tarjoan teille vanhemmille rauhallisen ja mukavan vastasyntyneen kuvauskokemuksen joko viihtyisässä kuvausstudiossani Kempeleen Kokkokankaalla tai omassa kodissanne Oulun seudulla.

Vastasyntyneiden kuvaus tapahtuu mielellään 1-2 viikon ikäisenä, kuitenkin alle kuukauden vanhana.

Varaa aika newborn -kuvaukseen viimeistään viimeisellä raskauskolmanneksella. Varaan tällöin kuvaukselle paikan kalenteriin ja tarkempi ajankohta sovitaan vauvan synnyttyä. Voit aina tiedustella kuvausaikoja myös vauvan jo synnyttyä, yritän sovittaa ne parhaani mukaan kalenteriin.

Tarjoan kaikille luonani odotuskuvauksessa käyneille vastasyntyneen kuvausmaksusta -15 % alennuksen. Tämä alennus koskee valokuvausta ei kuvatuotteita.

Vastasyntyneen kuvaus Oulu
Vastasyntyneen kuvaus Kempele

Newborn -kuvaus kanssani on rauhallinen ja kiireetön kokemus. Valokuvaan suloiset muotokuvat vauvasta yksinään ja halutessanne myös arvokkaat sisarus- ja perhekuvat samalla kerralla. Vastasyntyneen kuvauksiin varataan 2-3 tuntia aikaa ja edetään vauvantahtisesti. Newborn -kuvauksissa on tärkeää, että vauvalla on mahdollisimman mukava olo läpi kuvausten. Siksi varaan hyvin aikaa newborn -kuvauksiin. Välillä voi pitää maitotauon ja vaipanvaihto onnistuu.

Tyylini kuvata vastasyntyneet on luonnollinen ja ajaton. Rekvisiittana on pehmeitä vilttejä ja lämpimiä bodeja neutraaleissa luonnonläheisissä sävyissä, joita voi lainata kuvauksiin.

Vastasyntyneen kuvausmaksu on 150 €. Kuvausmaksu sisältää kuvauksen ja koevedosgallerian kuvien valintaa varten. Kuvat eivät sisälly tähän hintaan vaan ne ostetaan erillisen kuvatuotehinnaston mukaan. Voitte hyödyntää valmiita kuvapaketteja tai koostaa itse mieluisan kuvapaketin. Kauttani saa tilattua digitaaliset kuvat sekä laadukkaat ja kauniit fine art -vedokset.

Vastasyntyneen kuvaus Oulu ja Kempele